ΘΕΜΑ: Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος [ΠΡΟΣ : ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ]

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μετακίνηση των μαθητών
του 9ου Γυμνασίου
Πατρών στην ΕΓΛΥΚΑΔΑ (ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟ).

Το 9Ο Γυμνάσιο διοργανώνει διδακτική επίσκεψη στην ΕΓΛΥΚΑΔΑ (ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟ). Σας καλούμε να καταθέσετε κλειστές έντυπες προσφορές για τη διοργάνωση της εν λόγω μετακίνησης με τα παρακάτω στοιχεία:

Α) Ημερήσια διδακτική επίσκεψη: Ημερομηνία αναχώρησης & επιστροφής 17-01-2024, ημέρα Τετάρτη.

Β) Προορισμός: ΠΑΤΡΑ – Βιομηχανία ΠΡΩΤΟ (Εγλυκάδα)

Γ) Ώρα αναχώρησης από το σχολείο: 8:30 π. μ. & ώρα επιστροφής στο σχολείο: 10.30 π. μ.

Δ) Αριθμός συμμετεχόντων μαθητών (Α΄τάξη) : 38 & Συνοδοί : 3

Ε) Μεταφορά με λεωφορείο αντίστοιχων θέσεων, με όλες τις προδιαγραφές καταλληλότητας σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο, μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ, 20-12-2023 & ώρα 12.30 μ.μ. στο γραφείο της Διευθύντριας.. Η αποσφράγιση & αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει στις 21-12-2023 στο γραφείο της Δ/ντριας. Η προσφορά να περιλαμβάνει :

1. Την τιμή μετάβασης από το σχολείο & επιστροφής του λεωφορείου στο σχολείο: τόσο σ υ ν ο λ ι κ ά, ό σ ο & κ α τ ’ ά τ ο μ ο.

2. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. [Σημείωση: Η Ασφάλεια αστικής ευθύνης είναι υποχρεωτική. Το ανάδοχο ταξιδιωτικό γραφείο βάσει του Π.Δ. 339/1996 απαιτείται να είναι ασφαλισμένο για αστική-επαγγελματική ευθύνη. Υποχρεούται πριν την τελική κατακύρωση της εκδρομής, να καταθέσει στο σχολείο όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη σύμβασης αστικής-επαγγελματικής ευθύνης σε ισχύ].

3. Υπεύθυνη δήλωση ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο είναι σε ισχύ.

Πέραν της ημερομηνίας και ώρας λήξης του διαγωνισμού καμία προσφορά δεν θα γίνεται δεκτή. Θα επιλεγεί η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής πλευράς προσφορά σε συνδυασμό με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων ή σε κάθε περίπτωση που δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση της διδακτικής επίσκεψης, το Σχολείο διατηρεί το δικαίωμα της ακύρωσης της εκδρομής, [λόγω μη συμπλήρωσης του αριθμού μαθητών, μη έγκρισης της μετακίνησης ή λόγω άλλης σοβαρής αιτίας (απεργιών, κακοκαιρίας, έκτακτου περιστατικού λόγω πραγματικής ανώτερης βίας κ.λπ.)] χωρίς αποζημίωση του Ταξιδιωτικού Γραφείου ή σε περίπτωση καταβολής του ποσού θα προβλεφθεί η επιστροφή όλων των χρημάτων.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Δρ.ΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑ ΜΑΡΘΑ